РОЛЕТИ СКРІН

Характеристики

  • Управління: механічне (на ланцюжок, пружинного типу), електропривід з д/у.
  • Колір: білий, срібний, коричневий, золотий дуб, сірий, чорний.
  • Макс. шир. 370см при висоті 235см
  • Макс. висота 400см при ширині 250см

Вартість

Від 44€

Вартість із монтажем за виріб шириною: 50 см, висотою: 235 см

Ролети Screen — це рулонні штори (відкритого типу та в коробі) із використанням спеціалізованої перферованої німецької тканини від JM Textile. Ролети із цією тканиною часто застосовують  в оселях  для часткового затемнення сонячного світла, щоб надати затишок та відчуття комфорту в інтер’єрі, а також не відбираючи у Вас красивого панорамного виду з вікна.

Управління ролетами Screen відбувається за допомогою механізмів (ланцюжкового типу, пружинного типу), або за допомогою електроприводу. Доступні наступні кольори кронштейнів: білий, срібний, коричневий, сірий, чорний.

Тканину скрін можна застосовувати як у приміщенні так і на відкритому повітрі, ця тканина вологостійка та має європейський сертифікат не горючості.
Скріни неймовірно стійкі до зовнішніх подразників з навколишнього середовища, тому саме ці тканини використовують у виробництві ролет для встановлення їх на відкритому повітрі,  у альтанки, відпочинкові тераси, веранди. Ролети скрін це не просто захист від сонця, а ще й надійний захист  від вітру, дощу та комах.

ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

TOPCall Now Button
ВІТАЄМО НА НАШОМУ САЙТІ